مواضيع الاسبوع

الخميس، 15 سبتمبر 2016

طريقة عمل الليكويد باستخدام الفليفور شوتس


ظاهرة وحصلت فى مصر .. نوع من انواع التسهيل على المبتدأين .. وإجتهاد من تجار الفليفورز أنهم يوفروا على المبتدأ طريقة سهلة فى عمل الليكويد بنفسه .. وكمان يقدر يوفر في إنه يشتري ليكويد من البريميوم المصري أو الامريكي المتداول في السوق ،واللى ممكن يكون مكلف عليه شوية فى الفترة الإولى بعد ما جاب مود و تانك بالشيء الفلاني ..
يعنى ايه مدرسة جديدة وإيه اللى وفروا تجار الفليفورز ؟؟
المدرسة الجديدة هي اسلوب مستحدث فى عمل الداي للمبتدأين او اللى مش عندهم وقت إنهم يجربوا أو اللى خايفين يفشلوا من التجارب و يطلع معاهم ليكويد طعمه غير مستصاغ فى الاول ... واللى وفروا تجار الفليفورز هو بيز جاهز للخلط المباشر ( سائل ليكويد بدون طعم مكون من بروبلين وجلسرين و نيكوتين مختلف التركيز و النسب عشان تختار المناسب ليك ) و كمان فليفور شوتس و دى عبارة عن ريسبيهات جاهزة عبارة عن وصفات متداولة و مجربة جاهزة برضه للخلط على طول .
طريقة عمل الليكويد فى المدرسة الجديدة ..
عندك طريقتين ... نقولهم بسرعة 
الطريقة الإولى : 
- حضرتك تجيب بيز جاهز ( جلسرين وبروبلين و نيكوتين ) متخلط جاهز وتشتريه الل120 ملل في حدود 60 او 70 جنيه و ال200 ملل فى حدود 100 جنيه ... وكمان تشتري فليفور شوتس على طول 15 مللى بحوالي 70 أو 80 جنيه .

- تيجي بقى و تجيب البيكر ال250 مللى اللى قولنا عليه قبل كدة و تبدأ عمل الداي بتاعك فيه حسب الشوتس اللى انت اشتريتها و عجبتك ..

- لو كانت شوتس توباكو .. يبقي حضرتك هتجيب ال15 مللى فليفور شوتس دى و تحطها على طول على 85 ملل بيز وترجهم كويس جدا لحد ما لونهم يعكر او يبيض .. و تسيبهم يرتاحوا فى مكان مظلم 15 يوم و كدة يبقى معاك ليكويد داى من عمايل ايديك توباكو 100 مللى جاهزين تمنهم لا يتعدى ال120 جنيه.

- لو كانت بقى الشوتس دى فواكه او تشيز كيك او مازرميلك او أو بي .. او الحاجات اللى فيها مخبوزات او كريمات ... يبق حضرتك هتجيب الفليفور شوتس ال15 ملل دول و تحطهم على 60 ملل بيز بس و ترجهم تمام و تسيبهم يتعتقوا فى مكان مظلم حوالي 3 اسابيع وبكدة يكون معاك 75 ملل ليكويد داى من عمايل ايديك تمنهم لا يتعدى ال120 جنيه.

الطريقة التانية :
- حضرتك تحضر البيز زى المدرسة القديمة بالظبط ... تجيب انت الجلسرين والبروبلين والنيكوتين و تعمل المناسب ليك ... تعمل حسابك ديما انك تعمل بيز مكون من جلسرين وبروبلين فقط و يكون بنسبة 90 جلسرين : 10 بروبلين .. و يتم خلطهم الكامل لحد ما اللون يبيض و تسيبهم بعد كدة يرتاحوا يوم .

- بعد اليوم ده انت جهزت البيز بدون نيكوتين خالص ... تجيب بقى الفليفور شوتس .. 15 مللى و تخلطهم .. لو كانت توباكو تبقى على 82 ملل بيز بدون نيكوتين ... وان كانت فواكه او مخبوزات او كريمات تحطهم على 57 ملل بيز بدون نيكوتين.

- التوباكو ياخد تعتيق 11 يوم وبعدها يتم اضافة النيكوتين وترج الازازة كويس وتتقفل تانى الازازة و تكمل 4 ايام كمان .

- لو كان الشوتس فواكه او مخبوزات او كريمات و لبن و زبديات .. يبقى تدخل تعتيق حوالي 17 يوم وبعدين تفتح الازازة و تضيف النيكوتين فى اليوم ال18 و ترجها كويس و تتقفل تانى و تكمل كمان 4 ايام .. 

مرحلة التنفس لليكويد :
في نفس المكان المظلم اللى حضرتك عملت فيه الاستيب .. و بعد المدة اللى قولنا عليها .. بتفتح غطا الازازة قبل الاستخدام فى التانك بتاع حضرتك مدة من 5 ساعات لحد يومين .
طب نحدد ازاى ؟؟ 
التوباكو و القهوة والمنتول والكراميل من الفليفورات اللى ما بتحتجش تنفس كتير و ممكن بضع ساعات يخلوها تمام .. بس الفواكه بتحتاج وقت طويل ممكن 12 ساعة لحد يوم كامل ... ما عدا الشوتس اللى فيها موز .. لازم على الاقل يوم ونص إلى يومين... أما الكريمات والزبديات والالبان والمخبوزات ممكن تاخد 12 ساعة و يبقى تمام اوى على كدة.
مشكلة المدرسة دى من وجهة نظري .. انك بتستخدم كمية كبيرة من الفليفور داخل الليكويد ... وفي بعض الشوتس ممكن تحس ان صدرك طابق عليك ... او وجعك .. ده خلاف ان الشوتس اللى اشتريتها و جربتها .. لو بعد التعتيق و جيت تستخدمها و ماعجبتكش .. بتكون خسرت كمية ليكويد كبيرة اقل حاجة 75 ملل .. و تمنهم 120 جنيه مثلا .. ومش طايق تشربهم و مش عاجبينك فمضطر ترميهم و تخسر تمنهم .
ان شاء الله .. نحاول نعمل مقارنة المرة الجاية بين المدرستين .. واتمنى حد يعمل بوست يسأل فيه عن الريسبيهات ( الخلطات) اللى جربها الاعضاء و عجبتهم .. يشاركوا بيها فى الكومنتات .. عشان السادة الجدد يستفيدوا منها و يسجلوها و يجربوها فى المستقبل 

هناك تعليق واحد: